KNVB-topman Kesler is het spoor bijster

Directeur Kesler van de KNVB is het spoor bijster. Hij heeft het over verwende politieagenten en hij wil de schade van de politieacties verhalen op de politiebonden.

Verwend? Een brigadier verdient na jaren ervaring 2.000 euro netto.

Je moet wel erg van je werk houden om je voor dat geld op zondag aan te laten vallen door een stel idiote supporters. Door supporters waar meneer Kesler steeds weigert maatregelen tegen te nemen. Laat al die te duur betaalde onderpresterende voetballers of hun clubs maar een steentje bijdragen.

En dan het verhalen van de kosten. Waar kan ik mijn belastinggeld verhalen dat al die jaren nodig was om een klein deel van de voetbalsupporters in bedwang te houden?

Ik stel voor dat de politiebonden nog lang actie voeren. Het belastinggeld dat uitgespaard wordt omdat supporters nu gewoon thuis moeten blijven mag wat mij betreft aan de agenten gegeven worden. Als kerstbonus.