Aan tafel koken (1)

Aan tafel koken (1) klik@nrc.nl Lekker roeren in de fonduepan. Of liever eigen kokje spelen met het 24-delige gourmetstel? Stuur je foto van het ‘koken aan tafel’ in. Omdat er nog geen lezersinzending binnen was gisteravond, hierbij een foto gemaakt door Hollandse Hoogte. yy - Gaeste des Restaurants Dezaley in Zuerich geniessen gutgelaunt ein gemeinsames Fondueessen. Foundue ist eine typisch schweizerische Kaesespezialitaet. 12.10.2002. - Foto: Martin Ruetschi (c) Bilderberg / Hollandse Hoogte *** Local Caption *** 01235314 Bilderberg / Hollandse Hoogte

Lekker roeren in de fonduepan. Of liever eigen kokje spelen met het 24-delige gourmetstel? Stuur je foto van het ‘koken aan tafel’ in. Omdat er nog geen lezersinzending binnen was gisteravond, hierbij een foto gemaakt door Hollandse Hoogte.