4 Luisteren

Familie Bush

Kerst met Bush

It’s a wonderful presidency, op http://weeklyradioaddress.com

Het is bijna Kerstmis. President Bush neemt zijn wekelijkse radiotoespraak op terwijl zijn vrouw Laura de kerstboom versiert. Bush valt uit tegen dochter Jenna, die oefent met voorlezen voor de signeersessies van haar nieuwe boek. Het zit Bush allemaal niet mee. Alleen de beschermengel die God naar het Oval Office stuurde kan hem nog helpen zich door deze donkere dagen met dalende populariteitscijfers heen te slaan...

Bush neemt sinds 2001 wekelijks een radiotoespraak op. De makers van ‘de officiële parodie’ op weeklyradioaddress.com doen dit al drie jaar overtuigend na. De ene week vertelt de Bushimitator hoe hij de Dalai Lama tot Jezus heeft bekeerd, de andere week hoe overtuigend hij de decors van brandende bossen in Californië vond. De échte Bushpodcasts vind je op whitehouse.gov/radio/. (ES)

Met bijdragen van Renée Heidekamp, Anke Meijer, Edwin Schravesande en Thalia Verkade