4 ANIMATIEFILM

Sprookjesprinses Giselle A classic Disney fairytale collides with modern-day New York City in a story about a fairytale princess (AMY ADAMS) from the past who is thrust into present-day by an evil queen (SUSAN SARANDON). Her animated love is Prince Edward (JAMES MARSDEN), and the chipmunk Pip is her trusted friend. Enchanted (2007) scene uit film

Enchanted

In: 152 bioscopen. www.belbios.nl

Disney presenteert de grote kerstfilm. De film waar je helemaal betoverd en verrukt van raakt. Die ook helemaal geen andere pretenties heeft. Hij lijkt zo simpel. Neem een prinses en een prins en het sprookje is al halverwege. Katapulteer ze uit hun klassieke Disney-animatiewereld naar hedendaags New York en doe dan alles wat sprookjes moeten doen, alleen net een beetje anders. En steven met groot gebaar af op het gelukkigste aller eindes. Alleen niet met precies die prins en die prinses uit het begin. Regie: Kevin Lima.