2 Aftellen

Calvin telt af met flauwe grapjes

Dagelijks een te flauw grapje van Calvin Harris

www.popjustice.com, doorklikken rechts bovenin

Om de donkere decemberdagen van een beetje luchtige vrolijkheid te voorzien, vertelt muzikant Calvin Harris – mét kerstmanmuts en -baard – iedere dag een ‘muzikaal grapje’ op muzieksite Popjustice. Hiermee telt de Schot af tot Kerstmis. Een authentieke adventskalender dus, maar dan ‘op z’n Harris’. Wie Harris, die afgelopen zomer zijn debuutalbum I Created Disco uitbracht, een beetje kent van de eerdere filmpjes die de man online zette, kan zich een voorstelling van het niveau van de grappen maken. Voor iedereen die geen idee heeft, de ‘Festive Funny’ van 6 december: ‘Welke boyband met lange staat van dienst draagt comfortabele kleding om warm te blijven? (tromgeroffel) VESTlife!’ Inderdaad, té flauw voor woorden. Maar probeer maar eens niet te lachen. (AM)