1 Versturen

Nozzman Nozzman

Kerstkaart schrijven (en de loterij winnen)

www.boomerang.nl, postzegels op het postkantoor

Post krijgen is leuk, dus stuur eens een kerstkaart. Wie geen warenhuiskaartjes met engeltjes wil, kijkt op www.boomerang.nl, waar kaarten te krijgen zijn met teksten als: ‘Heb jij de ballen om mij te versieren?’ Of: ‘Ook zo’n zin in de feestdagen? (muts) (zak)’ Of: ‘Liever geen kerstkaarten. Kaartlezen is ouderwetsch.’ Of maak een eigen ontwerp. De kaarten kunnen gratis per e-mail worden verstuurd, tegen betaling doet Boomerang ze voor je op de post.

Niet romantisch, dat geautomatiseerde? Stuur dan zelf een echt kaartje en plak er een kraskerstzegel op, te verkrijgen bij het postkantoor in velletjes van 20 stuks (voor 8,80 euro, een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel). De ontvanger krast de zegel open. Winnend lot? Dan belt-ie met jou, want jij hebt op het zegelvel (goed bewaren!) de code staan die nodig is om de prijs (tot 50.000 euro) te innen. En die delen jullie dan. (TV)