Waitress

Waitress Waitress is de laatste en rijpste film van de vorig jaar vermoorde actrice/regisseur Adrienne Shelley. Op kalme en trefzekere wijze voert zij de kijker binnen in het droevige, maar soms ook sprookjesachtig lichte leven van Jenna, een serveerster met een bovennatuurlijk talent voor het bakken van taarten. Gesteund door haar bedienende vriendinnen en een wel heel erg charmante huisarts weet ze zich geleidelijk aan te ontworstelen aan de ellende en gaat ze op zoek naar een zonnige toekomst. Ze zijn tijdloos Amerikaans in hun hemelsblauwe jurkjes met schortjes. Waitress. Regie: Adrienne Shelley. Met: Keri Russell, Nathan Fillion, Jeremy Sisto, Cheryl Hines, Adrienne Shelley, Andy Griffith. In : Ketelhuis, Amsterdam Waitress. Regie: Adrienne Shelley. Met: Keri Russell, Nathan Fillion, Jeremy Sisto, Cheryl Hines, Adrienne Shelley, Andy Griffith. In: Ketelhuis, Amsterdam. **** Waitress (2007) Scene uit film Waitress. Regie: Adrienne Shelley. Met: Keri Russell, Nathan Fillion, Jeremy Sisto, Cheryl Hines, Adrienne Shelley, Andy Griffith. In: Ketelhuis, Amsterdam. ****

Waitress is de laatste en rijpste film van de vorig jaar vermoorde actrice/regisseur Adrienne Shelley. Op kalme en trefzekere wijze voert zij de kijker binnen in het droevige, maar soms ook sprookjesachtig lichte leven van Jenna, een serveerster met een bovennatuurlijk talent voor het bakken van taarten. Gesteund door haar bedienende vriendinnen en een wel heel erg charmante huisarts weet ze zich geleidelijk aan te ontworstelen aan de ellende en gaat ze op zoek naar een zonnige toekomst. Ze zijn tijdloos Amerikaans in hun hemelsblauwe jurkjes met schortjes.

Waitress. Regie: Adrienne Shelley. Met: Keri Russell, Nathan Fillion, Jeremy Sisto, Cheryl Hines, Adrienne Shelley, Andy Griffith. In : Ketelhuis, Amsterdam