Verborgen schat

Verborgen schat Net als De verloren schat van de Tempelridders van vorig jaar is het vervolg weer een topavontuur voor kinderen van een jaar of negen, tien en elf. Er wordt geknokt, geschermd, gerend, gekust, gevallen en weer opgestaan. Er is weer een heel groot mysterie dat niet onderdoet voor de Indiana Jones-reeks – waar ook een grappende verwijzing naar wordt gemaakt. En er is opnieuw die geheimzinnige zwarte broederschap die telkens opduikt en de boel echt spannend maakt. De verloren schat van de tempelridders II (2007) Scene uit film

Net als De verloren schat van de Tempelridders van vorig jaar is het vervolg weer een topavontuur voor kinderen van een jaar of negen, tien en elf. Er wordt geknokt, geschermd, gerend, gekust, gevallen en weer opgestaan. Er is weer een heel groot mysterie dat niet onderdoet voor de Indiana Jones-reeks – waar ook een grappende verwijzing naar wordt gemaakt. En er is opnieuw die geheimzinnige zwarte broederschap die telkens opduikt en de boel echt spannend maakt.

De verloren schat van de Tempelridders II. Regie: Giacomo Campeotto. Met: Julie Grundtvig Wester, Christian Heldbo Wienberg. In: Ketelhuis, Amsterdam; Lantaren/Venster, Rotterdam.