TomTom, ook op je iPhone

Een iPhone rijdt over de A13

Over een maand begint MacWorld, de beurs waar Steve Jobs vorig jaar de iPhone wereldkundig maakte. Deze bijeenkomst in San Francisco gaat traditiegetrouw gepaard met een reeks wilde geruchten op het web. Zo zou er een nieuwe mininotebook gelanceerd worden, komt er een nieuwe iPhone aan en zou Apple in het geniep aan een digitale camera werken.

Weblog Engadget slingert een ander gerucht de wereld in: het Nederlandse bedrijf TomTom zou werken aan een GPS-plugin waarmee iPhone-bezitters gebruik kunnen maken van navigatiesoftware. De foto toont een iPhone die op de A13 richting Rotterdam rijdt, „het favoriete testtraject van TomTom-ontwikkelaars”, aldus Engadget. Wat dit gerucht wat minder geloofwaardig maakt is de houten tafel waarop de telefoon ligt. De meeste auto’s hebben namelijk geen houten tafel.

Marc Hijink

Meer verse iPhone geruchten op nrc.nl/hebben