Sjuzo! Het fantasiedier

Sjuzo! Het fantasiedier Mijn mooie droom. Ik was in het oerwoud. Ik zag een soort bizon. Hij kwam naar mij toe. Hoe zou hij heten; Sjuzo! Ik sprong op zijn rug. Hi ha paardje. Hij rende, hij sprong. Zijn voeten bleven wel twintig minuten boven de grond. Hij vloog. Wauw! Eerst naar Timboektoe. Daarna naar Parijs. Het was heel leuk. In Parijs mag ik in elke attractie gratis. Dat is een mooie droom. Droomreis van Nienke Veenstra, 8 jaar, uit Voorhout

Mijn mooie droom. Ik was in het oerwoud. Ik zag een soort bizon. Hij kwam naar mij toe. Hoe zou hij heten; Sjuzo! Ik sprong op zijn rug. Hi ha paardje. Hij rende, hij sprong. Zijn voeten bleven wel twintig minuten boven de grond. Hij vloog. Wauw! Eerst naar Timboektoe. Daarna naar Parijs. Het was heel leuk. In Parijs mag ik in elke attractie gratis. Dat is een mooie droom.

Droomreis van Nienke Veenstra, 8 jaar, uit Voorhout