nrc.next op tv

nrc.next op tv Arjan Ederveen, acteur en tv-maker. De vorige winter was de warmste in drie eeuwen. Schaatsen op natuurijs zit er voorlopig niet meer in. Of toch nog? Presentator Robert van de Roer vraagt Ederveen, die in Kapitein Rob professor Lupardi speelt en het klimaat naar zijn hand wil zetten, welke herinneringen hij heeft aan koude winters en schaatsen. En wat is hem verder opgevallen in nrc.next?

Arjan Ederveen, acteur en tv-maker. De vorige winter was de warmste in drie eeuwen. Schaatsen op natuurijs zit er voorlopig niet meer in. Of toch nog? Presentator Robert van de Roer vraagt Ederveen, die in Kapitein Rob professor Lupardi speelt en het klimaat naar zijn hand wil zetten, welke herinneringen hij heeft aan koude winters en schaatsen. En wat is hem verder opgevallen in nrc.next?

Vincent Geers zei gisteren: „Een Apache-helikopter die tijdens een oefening in het donker tegen een mast aanvliegt? Lachwekkend! Ik begrijp nu waarom wij naar de woestijn in Afghanistan gaan.”

Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur, 17.15 uur en 01.00 uur op RTL 7 en permanent via nrcnext.nl, rtl.nl en op YouTube.