Lekker broodje

Lekker broodje Ik zit op De Kleine Reus in groep 5 en mijn juf heet Gea. We hebben zelf worstenbroodjes gebakken. Hier is het recept. Wat heb je nodig? 1 pak bladerdeeg uit de diepvries. 1 blik knakworstjes. Plakken kaas en champignonnen. Een oven, een bakplaat en bakpapier. Wat moet je doen? Eerst het bladerdeeg ontdooien. En de oven voorverwarmen. Bak de champignonnen met een beetje peper en zout in olijfolie. Haal het plastic van de plakjes deeg. Leg er worst in of kaas of champignons. Rol het op. Maak er meer van. Doe alles op de bakplaat met papier. Doe het dan ongeveer een kwartier in de oven. En ........ KLAAR!!! Broodjesnieuws van Jim van der Ploeg, 7 jaar (en zijn broertje Oscar), uit Amsterdam

Ik zit op De Kleine Reus in groep 5 en mijn juf heet Gea. We hebben zelf worstenbroodjes gebakken. Hier is het recept. Wat heb je nodig?

1 pak bladerdeeg uit de diepvries. 1 blik knakworstjes. Plakken kaas en champignonnen. Een oven, een bakplaat en bakpapier.

Wat moet je doen?

Eerst het bladerdeeg ontdooien. En de oven voorverwarmen. Bak de champignonnen met een beetje peper en zout in olijfolie. Haal het plastic van de plakjes deeg. Leg er worst in of kaas of champignons. Rol het op. Maak er meer van. Doe alles op de bakplaat met papier. Doe het dan ongeveer een kwartier in de oven. En ........ KLAAR!!!

Broodjesnieuws van Jim van der Ploeg, 7 jaar (en zijn broertje Oscar), uit Amsterdam