Kinderlezing Midas Dekkers

Kinderlezing Midas Dekkers Midas Dekkers houdt zich in een kinderlezing bezig met de vraag of slangen ook windjes laten. De bioloog en UvA-alumnus Dekkers beantwoordt deze vraag samen met kinderen tussen de 8 en 12 jaar tijdens de Wakker Worden Kinderlezing op zondag 16 december. De lezing maakt onderdeel uit van het jubileumfeest, dat het vijfjarig bestaan van de Wakker Worden Kinderlezingen van de UvA en Nemo inluidt. Na de lezing gaan de deelnemende kinderen in een rondvaartboot naar Artis voor een speciaal programma, met speurtocht en workshop, waarin poep centraal staat. De volgende lezing is in januari en zal gaan over de vraag tot hoeveel kun je tellen? Science center Nemo, Oosterdok 2, Amsterdam inl www.e-nemo.nl Midas Dekkers Foto NRC H'Blad Maurice Boyer 060901 Boyer, Maurice

Midas Dekkers houdt zich in een kinderlezing bezig met de vraag of slangen ook windjes laten. De bioloog en UvA-alumnus Dekkers beantwoordt deze vraag samen met kinderen tussen de 8 en 12 jaar tijdens de Wakker Worden Kinderlezing op zondag 16 december. De lezing maakt onderdeel uit van het jubileumfeest, dat het vijfjarig bestaan van de Wakker Worden Kinderlezingen van de UvA en Nemo inluidt. Na de lezing gaan de deelnemende kinderen in een rondvaartboot naar Artis voor een speciaal programma, met speurtocht en workshop, waarin poep centraal staat. De volgende lezing is in januari en zal gaan over de vraag tot hoeveel kun je tellen?

Science center Nemo, Oosterdok 2, Amsterdam inl www.e-nemo.nl