Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Beeldende kunst

Kerstspeurtocht

Kerstspeurtocht Wat hebben een maretak, een heksenbal en een tweeduizend jaar oude Romeinse olielamp met Kerstmis te maken? Kom van 11 december t/m 6 januari naar het versierde Natuurmuseum Brabant in Tilburg, volg de speurtocht Kerst binnen en buiten en ontdek het antwoord op onder andere deze vraag. Je leert niet alleen alles over Kerstmis en de natuur maar ook over dieren in de wintertijd. Het museum is eveneens op zoek naar kinderen die hun muzikale kunsten willen vertonen en die moeiteloos in staat zijn de bellenkrans op de muziek mee te bewegen. Natuurmuseum Brabant Spoorlaan 434 Tilburg, di t/m vrij van 10u-17u en za, zon van 12u-17u. Inl 013-5353935 en www.natuurmuseumbrabant.nl Mistletoe maretak
Kerstspeurtocht Wat hebben een maretak, een heksenbal en een tweeduizend jaar oude Romeinse olielamp met Kerstmis te maken? Kom van 11 december t/m 6 januari naar het versierde Natuurmuseum Brabant in Tilburg, volg de speurtocht Kerst binnen en buiten en ontdek het antwoord op onder andere deze vraag. Je leert niet alleen alles over Kerstmis en de natuur maar ook over dieren in de wintertijd. Het museum is eveneens op zoek naar kinderen die hun muzikale kunsten willen vertonen en die moeiteloos in staat zijn de bellenkrans op de muziek mee te bewegen. Natuurmuseum Brabant Spoorlaan 434 Tilburg, di t/m vrij van 10u-17u en za, zon van 12u-17u. Inl 013-5353935 en www.natuurmuseumbrabant.nl Mistletoe maretak

Wat hebben een maretak, een heksenbal en een tweeduizend jaar oude Romeinse olielamp met Kerstmis te maken? Kom van 11 december t/m 6 januari naar het versierde Natuurmuseum Brabant in Tilburg, volg de speurtocht Kerst binnen en buiten en ontdek het antwoord op onder andere deze vraag. Je leert niet alleen alles over Kerstmis en de natuur maar ook over dieren in de wintertijd. Het museum is eveneens op zoek naar kinderen die hun muzikale kunsten willen vertonen en die moeiteloos in staat zijn de bellenkrans op de muziek mee te bewegen.

Natuurmuseum Brabant Spoorlaan 434 Tilburg, di t/m vrij van 10u-17u en za, zon van 12u-17u. Inl 013-5353935 en www.natuurmuseumbrabant.nl