Kerstkitsch met Mike & Thomas

Kerstkitsch met Mike & Thomas „Thomas, waar denk jij eigenlijk aan als het over kerstmis gaat?” vraagt Mike Boddé op montere toon. „Grappig dat je dat vraagt, Mike,” antwoordt Thomas van Luyn, al even opgewekt - om vervolgens los te barsten in een scabreus lied dat toch over de kerstdagen gaat. Want in De Mike & Thomas Kerstrevue heerst dezelfde parodistische, pseudo-vrolijke sfeer die ook hun tv-shows zo mallotig maakte. Mike & Thomas spelen een schuifdeurenshow met spelletjes, sketches, samenspraken en onverwachte gasten. Zoals zes dansmeiden met veren, een pratende kalkoen met een kerstrecept en goede fee die, o zo „kersterig” voor sneeuw zal zorgen. Tournee t/m 24 dec (en diezelfde avond op tv). Inl. www.harrykies.nl.

„Thomas, waar denk jij eigenlijk aan als het over kerstmis gaat?” vraagt Mike Boddé op montere toon. „Grappig dat je dat vraagt, Mike,” antwoordt Thomas van Luyn, al even opgewekt - om vervolgens los te barsten in een scabreus lied dat toch over de kerstdagen gaat. Want in De Mike & Thomas Kerstrevue heerst dezelfde parodistische, pseudo-vrolijke sfeer die ook hun tv-shows zo mallotig maakte. Mike & Thomas spelen een schuifdeurenshow met spelletjes, sketches, samenspraken en onverwachte gasten. Zoals zes dansmeiden met veren, een pratende kalkoen met een kerstrecept en goede fee die, o zo „kersterig” voor sneeuw zal zorgen.

Tournee t/m 24 dec (en diezelfde avond op tv). Inl. www.harrykies.nl.