Human League Dare!

Human League Dare! Patti Smith die haar debuut Horses integraal vertolkte. Of Sonic Youth die Daydream Nation van A tot Z naspeelde. Popmuzikanten die een ‘klassiek’ album uitvoeren waren er natuurlijk al eerder, maar leuker dan The Human League met Dare! kan het nauwelijks worden. De synthpopgroep uit het Britse Sheffield speelt niet alleen de hit Don’t you want me over de welbekende „waitress in a cocktail bar”, maar ook minder bekende albumtracks als Do or die en The things that dreams are meade of („Norman Wisdom Johnny Joey Dee Dee: good times!”). Zanger Phil Oakey en zangeressen Susanne Sulley en Joanne Catherall zingen het met groot gevoel voor camp. 16 december 013, Tilburg. HUMAN LEAGUE SUSANNE SULLEY EN PHIL OAKEY FOTO LEX VAN ROSSEN Rossen, Lex van

Patti Smith die haar debuut Horses integraal vertolkte. Of Sonic Youth die Daydream Nation van A tot Z naspeelde. Popmuzikanten die een ‘klassiek’ album uitvoeren waren er natuurlijk al eerder, maar leuker dan The Human League met Dare! kan het nauwelijks worden.

De synthpopgroep uit het Britse Sheffield speelt niet alleen de hit Don’t you want me over de welbekende „waitress in a cocktail bar”, maar ook minder bekende albumtracks als Do or die en The things that dreams are meade of („Norman Wisdom Johnny Joey Dee Dee: good times!”). Zanger Phil Oakey en zangeressen Susanne Sulley en Joanne Catherall zingen het met groot gevoel voor camp.

16 december 013, Tilburg.