Hond vrouw man

Hond vrouw man In Hond vrouw man beginnen twee dertigers een relatie. Ze geloven niet meer in de liefde, ze wapenen zichzelf met cynisme, en met echte bijlen. Hun hond geeft commentaar: over onafhankelijkheid versus gebondenheid, en over de angst voor beide. De toeschouwers zitten op bureaustoelen en draaien met de spelers mee. Matthias Mooij regisseert het lichtvoetige liefdesverhaal van de Duitse schrijfster Sibylle Berg. Op subtiele muziek zwieren de acteurs door de ruimte. Ze rennen heen en weer, slaan ritmisch met deuren en duwen de bureaustoelen energiek opzij. Sarah Jonker, Raoul Copier en Cigdem Teke spelen met veel lef. 14 en 15 Dec Toneelschuur, Haarlem. Inl 023-517 3910 en www.toneelschuur.nl.

In Hond vrouw man beginnen twee dertigers een relatie. Ze geloven niet meer in de liefde, ze wapenen zichzelf met cynisme, en met echte bijlen. Hun hond geeft commentaar: over onafhankelijkheid versus gebondenheid, en over de angst voor beide. De toeschouwers zitten op bureaustoelen en draaien met de spelers mee. Matthias Mooij regisseert het lichtvoetige liefdesverhaal van de Duitse schrijfster Sibylle Berg. Op subtiele muziek zwieren de acteurs door de ruimte. Ze rennen heen en weer, slaan ritmisch met deuren en duwen de bureaustoelen energiek opzij. Sarah Jonker, Raoul Copier en Cigdem Teke spelen met veel lef.

14 en 15 Dec Toneelschuur, Haarlem. Inl 023-517 3910 en www.toneelschuur.nl.