Fraeylemaborg bij kaarslicht

Fraeylemaborg bij kaarslicht Op de Fraeylemaborg in Slochteren gaat op 15 en 16 december het elektrische licht uit, en worden de vertrekken van de borg sfeervol verlicht met ruim 1000 kaarsen. Op het voorterrein van de borg markeren verlichte kerstbomen de oprijlaan. De bezoekers beginnen met een rondleiding door de borg en door de personeelsvertrekken. Dit jaar zijn er ook rondleidingen voor kinderen. Met zaklantaarns lopen ze door de borg aan de hand van het verhaal van het dienstmeisje Marie en de jonge freule Louise . Ook mogen ze zich verkleden als kinderen van 100 jaar geleden. Kaarslichtavonden Fraeylemaborg, Hoofdweg 30,Slochteren, Inl 0598-421568. Telefonisch reservering.Entree volw. € 7,50 ; kind 4 t/m 12 jaar € 5,00; incl. koffie/koek Fraeylemaborg bij kaarslicht Op de Fraeylemaborg in Slochteren gaat op 15 en 16 december het elektrische licht uit, en worden de vertrekken van de borg sfeervol verlicht met ruim 1000 kaarsen. Op het voorterrein van de borg markeren verlichte kerstbomen de oprijlaan. De bezoekers beginnen met een rondleiding door de borg en door de personeelsvertrekken. Dit jaar zijn er ook rondleidingen voor kinderen. Met zaklantaarns lopen ze door de borg aan de hand van het verhaal van het dienstmeisje Marie en de jonge freule Louise . Ook mogen ze zich verkleden als kinderen van 100 jaar geleden.

Op de Fraeylemaborg in Slochteren gaat op 15 en 16 december het elektrische licht uit, en worden de vertrekken van de borg sfeervol verlicht met ruim 1000 kaarsen. Op het voorterrein van de borg markeren verlichte kerstbomen de oprijlaan. De bezoekers beginnen met een rondleiding door de borg en door de personeelsvertrekken. Dit jaar zijn er ook rondleidingen voor kinderen. Met zaklantaarns lopen ze door de borg aan de hand van het verhaal van het dienstmeisje Marie en de jonge freule Louise . Ook mogen ze zich verkleden als kinderen van 100 jaar geleden.

Kaarslichtavonden Fraeylemaborg, Hoofdweg 30,Slochteren, Inl 0598-421568. Telefonisch reservering.Entree volw. € 7,50 ; kind 4 t/m 12 jaar € 5,00; incl. koffie/koek