Filosofendebat

Filosofendebat Op 9 december (14u) is er in de serie Wintergasten 2007/2008 een filosofendebat met als onderwerp: ‘Rol en plaats van religie in de moderne seculiere staat, stand van zaken in Nederland’. Spekers zijn onder meer prof. dr. Jos de Beus, hoogleraar politicologie aan de Universiteit van Amsterdam, PvdA-prominent, initiatiefnemer van de ‘Week voor de Democratie’ en tegenwoordig ook columnist bij het zondagse televisie-programma Buitenhof en Marcel ten Hooven, politiek-redacteur bij ‘Vrij Nederland’, schrijver van onder meer het boek Ongewenste Goden en winnaar van de Anne Vondelingprijs, de prijs voor de beste politieke journalist. Waalse Kerk, Breda. Inl/res: triple.eye.forum@gmail.com Filosofendebat Op 9 december (14u) is er in de serie Wintergasten 2007/2008 een filosofendebat met als onderwerp: ‘Rol en plaats van religie in de moderne seculiere staat, stand van zaken in Nederland’. Spekers zijn onder meer prof. dr. Jos de Beus, hoogleraar politicologie aan de Universiteit van Amsterdam, PvdA-prominent, initiatiefnemer van de ‘Week voor de Democratie’ en tegenwoordig ook columnist bij het zondagse televisie-programma Buitenhof en Marcel ten Hooven, politiek-redacteur bij ‘Vrij Nederland’, schrijver van onder meer het boek Ongewenste Goden en winnaar van de Anne Vondelingprijs, de prijs voor de beste politieke journalist.

Op 9 december (14u) is er in de serie Wintergasten 2007/2008 een filosofendebat met als onderwerp: ‘Rol en plaats van religie in de moderne seculiere staat, stand van zaken in Nederland’. Spekers zijn onder meer prof. dr. Jos de Beus, hoogleraar politicologie aan de Universiteit van Amsterdam, PvdA-prominent, initiatiefnemer van de ‘Week voor de Democratie’ en tegenwoordig ook columnist bij het zondagse televisie-programma Buitenhof en Marcel ten Hooven, politiek-redacteur bij ‘Vrij Nederland’, schrijver van onder meer het boek Ongewenste Goden en winnaar van de Anne Vondelingprijs, de prijs voor de beste politieke journalist.

Waalse Kerk, Breda. Inl/res: triple.eye.forum@gmail.com