Evita

OP KOMST Evita De hoofdrol in de musical Evita werd gekozen in een tv-talentenjacht. Nu kan veelbelovende winnares Brigitte Heitzer tonen dat ze de zware rol kan dragen. De pop-opera van lord Lloyd Webber en sir Tim Rice, met de hit Don't Cry For Me , Argentina, handelt over de omstreden Argentijnse staatsvrouw die door het volk werd geëerd als een heilige. Verteller Che (Stanley Burleson) levert ironisch commentaar bij haar opkomst en ondergang. Of zoals prins Bernhard ooit ontkende: ,,Ik heb niets gehad met Evita. Ik vond haar geen charmante vrouw, ze was ambitieus, wilskrachtig, allesbehalve vrouwelijk.” Première 16 dec. Nieuwe Luxor, Rotterdam. Tournee t/m 19 okt. Inl 0900-3005000, www.musicals.nl Evita door Joop van den Ende Theaterproducties regie: Matthew Ryan premire 16.12.07 Nieuwe Luxor Theater Rotterdam op de foto: Brigitte Heitzer (Eva Duarte) fotograaf Deen van Meer, aangesloten bij de beroepsvereniging van fotografen GKf bij gebruik naamsvermelding verplicht deze foto mag vrij van auteursrechtvergoeding gebruikt worden voor persdoeleinden in het kader van de produktie fotograaf Deen van Meer Oudezijdsvoorburgwal 221 1012 EX Amsterdam tel.: 06.53617774 Postbank 3560388 t.n.v. In Beeld email: deeninbeeld@wanadoo.nl Meer, Deen van

De hoofdrol in de musical Evita werd gekozen in een tv-talentenjacht. Nu kan veelbelovende winnares Brigitte Heitzer tonen dat ze de zware rol kan dragen. De pop-opera van lord Lloyd Webber en sir Tim Rice, met de hit Don't Cry For Me , Argentina, handelt over de omstreden Argentijnse staatsvrouw die door het volk werd geëerd als een heilige. Verteller Che (Stanley Burleson) levert ironisch commentaar bij haar opkomst en ondergang. Of zoals prins Bernhard ooit ontkende: ,,Ik heb niets gehad met Evita. Ik vond haar geen charmante vrouw, ze was ambitieus, wilskrachtig, allesbehalve vrouwelijk.”

Première 16 dec. Nieuwe Luxor, Rotterdam. Tournee t/m 19 okt. Inl 0900-3005000, www.musicals.nl