Enchanted

Enchanted Disney presenteert de grote kerstfilm. De film met een grijns. De film waar je – hij heet natuurlijk niet voor niets Enchanted – helemaal betoverd en verrukt van raakt. Die ook helemaal geen andere pretenties heeft. Hij lijkt zo simpel. Neem een prinses en een prins en het sprookje is al halverwege. Katapulteer ze uit hun klassieke Disney-animatiewereld naar hedendaags New York en doe dan alles wat sprookjes moeten doen, alleen net een beetje anders. En steven met groot gebaar af op het gelukkigste aller eindes. Alleen niet precies die prins en die prinses uit het begin. Enchanted. Regie: Kevin Lima. Met: Julie Andrews, Amy Adams, James Marsden, Timothy Spall. In: 152 bioscopen (Nederlandse en originele versie). Enchanted. Regie: Kevin Lima. Met: Julie Andrews, Amy Adams, James Marsden, Timothy Spall. In: 152 bioscopen (Nederlandse en originele versie). AMY ADAMS Enchanted (2007) scene uit film SMPSP

Disney presenteert de grote kerstfilm. De film met een grijns. De film waar je – hij heet natuurlijk niet voor niets Enchanted – helemaal betoverd en verrukt van raakt. Die ook helemaal geen andere pretenties heeft. Hij lijkt zo simpel. Neem een prinses en een prins en het sprookje is al halverwege. Katapulteer ze uit hun klassieke Disney-animatiewereld naar hedendaags New York en doe dan alles wat sprookjes moeten doen, alleen net een beetje anders. En steven met groot gebaar af op het gelukkigste aller eindes. Alleen niet precies die prins en die prinses uit het begin.

Enchanted. Regie: Kevin Lima. Met: Julie Andrews, Amy Adams, James Marsden, Timothy Spall. In: 152 bioscopen (Nederlandse en originele versie).