Ari Versluis/ Ellie Uyttenbroek

Sinds 1994 brengt het fotografenduo Versluis/Uyttenbroek met een welhaast wetenschappelijke precisie ‘kledingcodes’ in beeld: van gothics tot gabbers en van lange regenjassen tot maatkostuums. De foto’s presenteren zij steeds in een identiek ‘rasterwerk’. In totaal maakten Versluis en Uyttenbroek tot nu toe 88 series, getiteld Exactitudes, die samen de gedachte relativeren dat we een hyperindividualistische samenleving zijn. Iedereen lijkt er op uit zich aan te willen sluiten bij een groep. Bij Cokkie Snoei hangen alle 88 series nu bij elkaar. Ook publiceerde het fotografenduo onlangs het fotoboek Exactitudes 3. Versluis, Ari;Uyttenbroek, Ellie

Sinds 1994 brengt het fotografenduo Versluis/Uyttenbroek met een welhaast wetenschappelijke precisie ‘kledingcodes’ in beeld: van gothics tot gabbers en van lange regenjassen tot maatkostuums. De foto’s presenteren zij steeds in een identiek ‘rasterwerk’. In totaal maakten Versluis en Uyttenbroek tot nu toe 88 series, getiteld Exactitudes, die samen de gedachte relativeren dat we een hyperindividualistische samenleving zijn. Iedereen lijkt er op uit zich aan te willen sluiten bij een groep.

Bij Cokkie Snoei hangen alle 88 series nu bij elkaar. Ook publiceerde het fotografenduo onlangs het fotoboek Exactitudes 3.

T/m 29 dec in Galerie Cokkie Snoei, Mauritsweg 55, Rotterdam. Do t/m zo 13-18u.