1 uit eten met iens

Goesting

Utrecht, Veeartsenijpad 150Telefoon (030) 273 33 46Keuken open 17.00-21.30, zo-ma geslotenGemiddelde prijs 3 gangen à la carte 44,00 euroCategorie: Zakelijk

Niets dan lof voor de met zorg bereide en verrassende combinaties die op tafel komen in deze voormalige paardenstal van de diergeneeskundefaculteit. Het personeel weet waarover het praat, maar kan soms wat arrogant overkomen. De borden zijn warm, de glazen koud en de timing is perfect. Behalve de kwaliteit is ook het prijsniveau hoog. Een aanrader voor wie iets te vieren heeft.

Uitstekend | Een moeilijke kaart om een keuze te maken. Stuk voor stuk verrassende gerechten en – dat blijft natuurlijk het belangrijkst – ook bijzonder lekker. Leuk was de keuze voor wijnen uit streken waar je in eerste instantie niet aan zou denken. (20-03-2007 A. F. te Zeist)

Uitstekend | Mooie ontvangst, leuke aperitiefkaart. Prijzig, maar wel creatief. Meteen amuses op tafel, goede start. Leuk, interessant en gedurfd wijnarrangement, niet goedkoop, maar wel waar voor je geld. Een mooie avond in een prachtige ambiance. (17-03-2007 B. T. te Amersfoort)

Eet en recenseer mee op nrc.nl/iens