tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Profiel, Ali B. Ned.3, 21.10-22.00u. Knuffelallochtoon Ali B. is een van de bekendste rappers van Nederland. Neef Otman en (jeugd)vrienden schetsen hoe een schuchter jongetje zich ontwikkelt tot straatschoffie, dat veel blowt, in drugs handelt en gokt, totdat zijn moeder hem naar Marokko stuurt. Hij vindt kracht in zijn geloof. 12-10-2006, AMSTERDAM. RAPPER ALI-B. FOTO BAS CZERWINSKI

Herinnert u zich deze nog?Ned.1, 19.20-19.55u.

De afgelopen jaren is er heel wat afgebouwd. In deze uitzending verhalen over een boerderij die volledig in de verdrukking is gekomen door alle nieuwbouw, de strijd om een glasbak en aandacht voor Lekkerkerk, de woonwijk die op gif gebouwd bleek te zijn.

Profiel, Ali B.Ned.3, 21.10-22.00u.

Knuffelallochtoon Ali B. is een van de bekendste rappers van Nederland. Neef Otman en (jeugd)vrienden schetsen hoe een schuchter jongetje zich ontwikkelt tot straatschoffie, dat veel blowt, in drugs handelt en gokt, totdat zijn moeder hem naar Marokko stuurt. Hij vindt kracht in zijn geloof.