tv film

tv film Men in Black (Barry Sonnenfeld, 1997) Veronica, 20.30-22.10u. Sciencefictionkomedie vol uitzinnige actie en verrukkelijke visuele en verbale grappen. Naast zorgzaam arrogante Tommy Lee Jones is ook Will Smith een man in het zwart. Samen moeten ze de aarde beschermen tegen een gigantische kakkerlak. Men in Black (Barry Sonnenfeld, 1997) Veronica, 20.30-22.10u. Sciencefictionkomedie vol uitzinnige actie en verrukkelijke visuele en verbale grappen. Naast zorgzaam arrogante Tommy Lee Jones is ook Will Smith een man in het zwart. Samen moeten ze de aarde beschermen tegen een gigantische kakkerlak.

Finding Neverland (Marc Foster, 2004)Net 5, 20.30-22.25u.

Biopic over het leven van J.M. Barrie, geestelijk vader van Peter Pan, is zoetige film met overdreven brave personages. Barrie (Johny Depp) ontmoet weduwe (Kate Winslett). Met dank aan haar zoon Peter vindt hij een manier om zijn fantasie vorm te geven.

Men in Black (Barry Sonnenfeld, 1997) Veronica, 20.30-22.10u.

Sciencefictionkomedie vol uitzinnige actie en verrukkelijke visuele en verbale grappen. Naast zorgzaam arrogante Tommy Lee Jones is ook Will Smith een man in het zwart. Samen moeten ze de aarde beschermen tegen een gigantische kakkerlak.