Televisie Overige films

* Men in Black (Barry Sonnenfeld, 1997, VS). Sf-komedie vol uitzinnige actie en verrukkelijke visuele en verbale grappen. Naast zorgzaam arrogante Tommy Lee Jones is ook Will Smith een man in het zwart, die assisteert bij de geboorte van een buitenaardse inktvis en de aarde beschermt tegen een gigantische kakkerlak. Veronica, 20.30-22.10u.

She-Devil (Susan Seidelman, 1989, VS). Meryl Streep debuteert verrassend in komische rol in even voorspelbare als moralistische verfilming van roman van Fay Weldon. Deugdzame huisvrouw Roseanne Barr neemt medogenloos wraak op haar overspelige echtgenoot Ed Begley jr. en diens minnares Streep. RTL8, 20.30-22.25u.

Wild Wild West (Barry Sonnenfeld, 1999, VS). Schurk Kenneth Branagh tegen detectives Will Smith en Kevin Kline in even grootschalig als infantiel westernspektakel. Veronica, 22.10-0.10u.