op nrcnext.nl

Vandaag in het nieuws

Carla del Ponte neemt afscheid als hoofdaanklager van het Joegoslaviëtribunaal Bekendmaking van de nominaties van de Golden Globes Uitspraak rechter inzake doodslag op de eigenaar van de avondwinkel La Nuit in Amsterdam.

Hervormingsverdrag

Vandaag tekenen de regeringsleiders en staatshoofden het Europese Hervormingsverdrag. Op de site van deze krant vind je de tekst van het verdrag en een samenvatting van de belangrijkste punten uit het verdrag.

Kijk voor de tekst op nrcnext.nl/mijnnext

Debattoernooi

Het 27-jarige Tweede Kamerlid Sander de Rouwe (CDA) won dinsdagavond het Cicero Debattoernooi van vijf andere startende parlementariërs.

Bekijk een videoverslag van het toernooi op nrcnext.nl/mijnnext

De race van 2008

Er zijn zoveel normale, vriendelijke Amerikanen die van vuurwapens houden, dat je er als politicus beter niet tegenin kan gaan. Iedereen praat de wapenlobby naar de mond, ook Hillary Clinton en Barack Obama. Vrijwel alle politici zijn bereid geld van ze aan te nemen.

Volg het weblog over de Amerikaanse verkiezingen op nrc.nl/race08