nrc.next op tv

nrc.next op tv Vincent Geers, cabaretier. De dollar verkeert in zwaar weer. Maar Europese toeristen shoppen dankzij de lage koers nu goedkoop in de VS. Presentator Babs Assink vraagt Geers, winnaar van Camaretten 2007 en recentelijk zelf in Amerika, hoe hij denkt over de val van de dollar. En wat is hem verder opgevallen in nrc.next? Paul Scheffer op nrc.next op tv NRC Handelsblad

Vincent Geers, cabaretier. De dollar verkeert in zwaar weer. Maar Europese toeristen shoppen dankzij de lage koers nu goedkoop in de VS. Presentator Babs Assink vraagt Geers, winnaar van Camaretten 2007 en recentelijk zelf in Amerika, hoe hij denkt over de val van de dollar. En wat is hem verder opgevallen in nrc.next?

Paul Scheffer zei gisteren: „Nee, ik denk niet dat Wouter Bos ooit premier wordt.”

Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur en 17.45 uur op RTL 7 en permanent via nrcnext.nl, rtl.nl en op YouTube.