4 Knuffelen

Adopteer Sistie Sistie knuffel op de site Maomaland

Aaibare kunst

www.maomaland.com

‘Koop mij!’ roept knuffel Sistie op de site Maomaland. De in donkerpaars en wit uitgevoerde creatie voelt helemaal als je bruine knuffelbeer van vroeger. Maar met haar vierkante kop, lange armen en korte benen is haar uiterlijk bijzonder verrassend. Zo ook haar broertjes en zusjes, waaronder Dikano, Shazu en Niscia. Enkele zijn al ‘geadopteerd’, voor bedragen tussen de 40 en 110 euro. Een dure grap, maar de exemplaren zijn uniek: van elk ontwerp wordt er maar één gemaakt. De in Amsterdam wonende Italiaanse ontwerpers Rocco en Giulia maken ze met de hand. Wil je deze Kerst iemand eens echt verrassen? Dan kun je nu online kiezen welke knuffel je wilt adopteren. Binnen twee weken heb je ’m in huis. (MM)

Bijdragen van Marieke Buijs, Marjolein Marchal, Remmelt Otten en Hendrik Spiering