3 Televisie kijken

Johanneke op de Miljonair Fair Miljonair Fair

Innovatieve televisie

www.ikoptv.nl

Het werkt zo: jonge mensen hebben zich opgegeven, kregen een telefoon met camera en de opdracht nieuws uit de regio te filmen. Reporter Raylan ging op bezoek bij een praktijkschool in Sliedrecht waar jongeren hun eventuele ouderschap kunnen oefenen op robotbaby Bram. Een jongen van een jaar of twaalf neemt zijn taak aandoenlijk serieus. Hij geeft hem de fles en loopt als een echte vader met de krijsende robotbaby heen en weer. In Maastricht ging Josss op bezoek bij de beste paaldanseressen van Nederland en Jurriaan zette zijn schoen bij drie supermarkten in Leiden. Elke avond worden de leukste filmpjes uitgezonden op de regionale televisie. Ikoptv.nl heeft de eerste prijs al binnen: de publieksprijs van de Media & Entertainment Innovation Awards voor het maken van de meest innovatieve televisie. Je kan zelf ook filmpjes uploaden. (MB)