1 uit eten met iens

Mediterraneo

Maastricht, Rechtstraat 73Telefoon (043) 325 50 37Keuken open 18.30-23.00, zo geslotenGemiddelde prijs drie gangen à la carte 39,00 euroCategorie: Zakelijk

Misschien een wat elitaire zaak, maar desondanks is het in deze Italiaan lekker druk en luidruchtig. Koken kunnen ze als de beste, zeker als het gaat om gerechten met truffel. Ook de wijnkaart doet vermoeden dat je in Italië bent. Alles hier is een plaatje, tot aan de wc toe. Reken dus op een torenhoge rekening, maar daarvoor word je wel met alle egards behandeld. Très luxueux.

Uitstekend | De bediening is vlot zonder opdringerig te zijn en heeft kennis van zaken. Je kunt beter één keer per jaar hier eten en genieten van de echte Italiaanse keuken dan bij een groothandel-Italiaan, waar de teleurstelling achteraf altijd weer groot is. (01-07-2007 A. B. te Zeist)

Redelijk | Waarom redelijk? De rekening was 160 euro! Voor het eten, inclusief 2 glazen wijn en 2 flessen water. Het eten was echt lekker, maar een tarbot van 40 euro? Absoluut een compliment aan de bediening trouwens , want die was supervriendelijk. (24-06-2007 M. O. te Poortugaal)

Eet en recenseer mee op nrc.nl/iens