tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Milosevic on trial, deel 2 Ned.2, 23.30-00.35u. Deel 2 van het verhaal achter de rechtszaak. Ex-president Slobodan Milosevic stierf op 11 maart 2006, vlak voor het einde van een vier jaar durend proces tegen hem, aan een hartaanval. Documentairemakers filmden voor en achter de schermen van het Joegoslavië-tribunaal.

De wereld draait doorNed.3, 19.30-20.10u.

Matthijs van Nieuwkerk ontvangt nieuwslezer Sacha de Boer. Ze is een fervent fotografe en liet zich inspireren door haar werkomgeving, het Mediapark in Hilversum. Vrijdag opent in Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid de fototentoonstelling Achter het kijkglas.

Milosevic on trial, deel 2Ned.2, 23.30-00.35u.

Deel 2 van het verhaal achter de rechtszaak. Ex-president Slobodan Milosevic stierf op 11 maart 2006, vlak voor het einde van een vier jaar durend proces tegen hem, aan een hartaanval. Documentairemakers filmden voor en achter de schermen van het Joegoslavië-tribunaal.