tv film

tv film Live from Baghdad (Mick Jackson, 2002) Duitsland 2, 0.20-2.00u. Televisiefilm over de verslaggeving van CNN in de Eerste Golfoorlog in 1991. Michael Keaton speelt de rol van Wiener, die we zien aanpappen met Saddams onderminister van Informatie. Ook Helena Bonham Carter is een heroïsche journalist.

Live from Baghdad(Mick Jackson, 2002)Duitsland 2, 0.20-2.00u.

Televisiefilm over de verslaggeving van CNN in de Eerste Golfoorlog in 1991. Michael Keaton speelt de rol van Wiener, die we zien aanpappen met Saddams onderminister van Informatie. Ook Helena Bonham Carter is een heroïsche journalist.

Trainspotting (Danny Boyle, 1996)België 2, 20.50-22.20u.

Het leven van een verslaafde is eerder wonderlijk dan verschrikkelijk, lijkt regisseur Boyle te willen zeggen in deze surrealistische bewerking van het Schotse cultboek van Irvine Welsh. Ewan McGregor (Shallow Grave) is een geestige junkie op weg naar verlossing.