PSV speelt zonder Koevermans tegen Internazionale

EINDHOVEN, 12 dec. Voetbalclub PSV kan vanavond in de Champions-Leaguewedstrijd tegen Internazionale niet beschikken over Danny Koevermans. De aanvaller heeft nog te veel last van de hamstringblessure die hij maandag op de training opliep. Ook Eric Addo kan niet spelen tegen de Italiaanse kampioen; hij is geschorst. PSV-coach Jan Wouters heeft de jonge Brazilianen Fagner en Jonathan Reis aan de selectie toegevoegd. Ook Danko Lazovic is weer van de partij. John de Jong, Tommie van der Leegte en Manuel da Costa zijn al langer geblesseerd. Om verder te komen in de Champions League moet PSV winnen van het al geplaatste Inter. Bovendien moet Fenerbahçe, de nummer twee in de groep, punten verspelen tegen CSKA Moskou. Als dat niet gebeurt speelt PSV na de winterstop in het UEFA-Cuptoernooi. De aftrap in Eindhoven is vanavond om 20.45 uur.