Bolletjes

Behalve Sinterklaas hebben wij in december ook twee verjaardagen. Om ons te verrassen deed onze dochter spontaan de boodschappen. Alles werd perfect volgens het lijstje gehaald, alleen met de ‘bolletjes (60 W)’ heeft ze moeite. Overleg met een vriendin in de supermarkt brengt geen uitkomst. Omdat er familie zou komen werden zestig witte bolletjes meegenomen.

Behalve Sinterklaas hebben wij in december ook twee verjaardagen. Om ons te verrassen deed onze dochter spontaan de boodschappen. Alles werd perfect volgens het lijstje gehaald, alleen met de ‘bolletjes (60 W)’ heeft ze moeite. Overleg met een vriendin in de supermarkt brengt geen uitkomst. Omdat er familie zou komen werden zestig witte bolletjes meegenomen. De vriezer ligt nu vol met witte broodjes. Inmiddels de kapotte lamp zelf maar vervangen.
Maarten van Hessen