1 uit eten met iens

De Pauw

Groningen, Gelkingestraat 52Telefoon (050) 318 13 32Keuken open 18.00-22.00Gemiddelde prijs drie gangen à la carte 35,00 euroCategorie: Zakelijk

Echt leuk, die koude voor- en nagerechten die in een trolley voorbijkomen. Het befaamde trolleymenu van De Pauw bevat verfijnde hors d’oeuvres en desserts, met voor ieder wat wils. De bestuurders van deze karren hebben kennis van zaken en brengen deze met droge humor te berde. Ook de hoofdgerechten kunnen menigeen bekoren. De inrichting is totaal niet flitsend, maar toch zo gezellig dat het een aanrader is in Groningen.

Goed | Goede sfeer, mooie gerechten en uitstekende bediening. Waar kun je tegenwoordig nog goede bloedworst eten? Hier dus. Wel een tikje aan de prijs. Alleen de witte Pauw-wijn was zeer matig, ik zou toch beter verwachten in zo’n restaurant. (09-11-2007 J. S. te Groningen)

Uitstekend | Altijd fijn hier te dineren. Naar mijn idee is iedereen welkom, wat bij sommige andere restaurants niet het geval is. Afgelopen keer heb ik alleen iets meer gehoord uit de keuken dan de bedoeling kan zijn. Wij komen binnenkort zeker weer. (16-10-2007 M. S. te Groningen)

Eet en recenseer mee op nrc.nl/iens