tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires EénVandaag Ned.1, 18.20-18.45u. De 26-jarige Omar is de zoon van terroristenleider Osama bin Laden en getrouwd met de Britse Jan Felix Browne, uit Cheshire. Omar vertelt hoe het is om Bin Laden te heten na de aanslagen van 11 september 2001 en over zijn gevoelens voor zijn vader, die nog altijd spoorloos is.' Mr and Mrs Bin Laden BBC1, 23.35-0.20u. De 26-jarige Omar is de zoon van terroristenleider Osama bin Laden en getrouwd met de Britse Jan Felix Browne, uit Cheshire. Omar vertelt hoe het is om Bin Laden te heten na de aanslagen van 11 september 2001 en over zijn gevoelens voor zijn vader, die nog altijd spoorloos is.

EénVandaagNed.1, 18.20-18.45u.

Netwerk toont dinsdag beelden van een inval bij een illegale vuurwerkhandelaar. De man werd na de inval gearresteerd. Het Openbaar Ministerie hanteert dit jaar voor het eerst het beleid om niet meer bij de landsgrenzen te posten maar gerichte invallen te doen bij handelaren.

Mr and Mrs Bin LadenBBC1, 23.35-0.20u.

De 26-jarige Omar is de zoon van terroristenleider Osama bin Laden en getrouwd met de Britse Jan Felix Browne, uit Cheshire. Omar vertelt hoe het is om Bin Laden te heten na de aanslagen van 11 september 2001 en over zijn gevoelens voor zijn vader, die nog altijd spoorloos is.