op nrcnext.nl

Vandaag in het nieuws

Minister Koenders (Ontwikkelingssamenwerking) en Cramer (Milieu) woont de klimaattop op Bali bij Minister Rouvoet (Jeugd en Gezin) spreekt in New York op de Kindertop over het naleven van de Rechten van het Kind De rechtbank in Zutphen doet uitspraak in de zaak tegen speurhondengeleiders, die ervan worden verdacht geurproeven verkeerd te hebben uitgevoerd Al zeven keer uitgesteld: presidentsverkiezingen in Libanon In Leeuwarden wordt het nieuwste album van Suske en Wiske, getiteld De Elfstedenstunt, gepresenteerd.

Vandaag in de weblogs

Expertblog Klimaat

Yvo de Boer, hoofd van het VN-klimaatbureau dat de klimaatconferentie in Bali organiseert, blogt voor nrc.nl over de top. Gister schreef hij onder de kop Amerika en China stellen zich constructief op: „Eigenlijk heeft zo’n conferentie veel weg van een relatie. Het begint allemaal heel euforisch en vol goede bedoelingen. Na een tijdje slaat de sleur toe en daarna is het de vraag of het weer goed komt. Zo gaat het hier in Bali ook een beetje.”

Lees het expertblog op nrc.nl/klimaat

Alle links uit de krant

Wil je een overzicht van alle links uit deze krant?

Ga naar nrcnext.nl/mijnnext, daar staat de verwijzing ‘Links Uit De Krant’.