4 Hardlopen

Staat in contact met je iPod Nike Amp+ www.nikestore.com; prijs 80 dollar Heel leuk zo’n iPod Nanostappenteller, maar alleen als je ’m gewoon in je joggingbroekkontzak doet en er niet meer naar kijkt. Wil je wel om de 500 meter zien hoeveel je hebt gerend of onder het rennen een ander muziekje kiezen, dan is het toch best een gedoe om dat ding al rennend uit respectievelijk de houder of je zak te peuteren. En daar zijn ze bij Nike ook achter. Want nu kun je draadloos rennen, met de nieuwe Nike Amp+. Een strak vormgegeven horloge dat kan communiceren met de iPod Nano-ontvanger. Zo kun je zonder snoerengedoe allerlei hardloopinformatie bijhouden tijdens je dagelijkse rondje rennen. Je krijgt zelfs gesproken feedback over de tijd, afstand, snelheid en verbrande calorieën. Het LED-display toont de tijd of de bediening van je iPod. En voor de hardloper die drie keer per week in de regen rent: het horloge is waterdicht. (VL)

Nike Amp+

www.nikestore.com; prijs 80 dollar

Heel leuk zo’n iPod Nanostappenteller, maar alleen als je ’m gewoon in je joggingbroekkontzak doet en er niet meer naar kijkt. Wil je wel om de 500 meter zien hoeveel je hebt gerend of onder het rennen een ander muziekje kiezen, dan is het toch best een gedoe om dat ding al rennend uit respectievelijk de houder of je zak te peuteren. En daar zijn ze bij Nike ook achter. Want nu kun je draadloos rennen, met de nieuwe Nike Amp+. Een strak vormgegeven horloge dat kan communiceren met de iPod Nano-ontvanger. Zo kun je zonder snoerengedoe allerlei hardloopinformatie bijhouden tijdens je dagelijkse rondje rennen. Je krijgt zelfs gesproken feedback over de tijd, afstand, snelheid en verbrande calorieën. Het LED-display toont de tijd of de bediening van je iPod. En voor de hardloper die drie keer per week in de regen rent: het horloge is waterdicht. (VL)

Met bijdragen van Carola Houtekamer, Dominique Lap, Viola Lindner en Oscar Vermeer