1 uit eten met iens

Dekxels

Den Haag, Denneweg 130Telefoon (070) 365 97 88Keuken open 17.30-22.00, vr-za tot 23.00Gemiddelde prijs drie gangen à la carte 39,00 euroCategorie: Zakelijk

Wie houdt van smaak, geur en kleur, moet gaan eten in deze gave pijpenla met open keuken. Supercombinaties van smaken, denk aan carpaccio van Angus-rund met truffelmayo en eendenleverijs. Een bezoekje aan de gym is de volgende dag een must. Bijzonder is ook de leuk uitziende bediening, die niet opdringerig is, maar als je ze nodig hebt, er meteen staat. Alles klopt hier.

Goed | Stampvol op maandagavond, maar desondanks ontspannen gegeten. De Bentobox, een aantal Oosterse gerechten, was goed als voorgerecht. De verschillende Spaanse hapjes waren wat vlak, de trio van tonijn prima. (17-11-2007 F. S. te Den Haag)

Goed | Als je van trendy houdt, is dit een leuk restaurant. Het eten is smakelijk, al zijn sommige gerechten nogal ver gezocht. Dat de ober op z’n knieën naast de tafel gaat zitten om op ooghoogte te komen met de gasten is aardig bedoeld, maar is een beetje te amicaal. (29-10-2007 E. van E. te Amersfoort)

Eet en recenseer mee op nrc.nl/iens