who's next

who's next nrc.next op tv Benjamin Herman, jazzmuzikant en componist. Presentator Babs Assink vraagt Herman, altsaxofonist en bandleider van de New Cool Collective, naar de universaliteit van jazzmuziek en naar zijn betrokkenheid bij mensenrechten. En is hem iets opgevallen in nrc.next? Benjamin Herman en leden van de Band Foto NRC H'Blad, Maurice Boyer 010329 Boyer, Maurice

Benjamin Herman, jazzmuzikant en componist. Presentator Babs Assink vraagt Herman, altsaxofonist en bandleider van de New Cool Collective, naar de universaliteit van jazzmuziek en naar zijn betrokkenheid bij mensenrechten. En is hem iets opgevallen in nrc.next?

Hans Ubbink zei vrijdag: „De tijdgeest nu is snel, oppervlakkig en goedkoop. Ik ben het tegenovergestelde en maak mode voor de geïnformeerde mannen en vrouwen.”

Who’s Next is vandaag te zien om 13.40 uur en 17.45 uur op RTL 7 en permanent via nrcnext.nl, rtl.nl en op YouTube.