tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Prize for Peace CNN, 17.00-19.30u, herh. 23.00u. Enkele uren nadat zij de Nobelprijs voor de Vrede hebben ontvangen, interviewde Jonathan Mann van CNN de voormalig vice-president van de VS Al Gore en het hoofd van de Intergovernmental Panel on Climate Change, dr. Rajendra Pachauri. Live vanuit het stadhuis van Oslo. Former US vice president Al Gore stands next to the Nobel medallion after a press conference in Oslo, Norway Sunday Dec. 9 , 2007. Gore will accept the 2007 Nobel Peace Prize he shares with the U.N. Intergovernmental Panel on Climate Change at a ceremony in the Norwegian capital on Monday. (AP Photo/John McConnico) Associated Press

Prize for PeaceCNN, 17.00-19.30u, herh. 23.00u.

Enkele uren nadat zij de Nobelprijs voor de Vrede hebben ontvangen, interviewde Jonathan Mann van CNN de voormalig vice-president van de VS Al Gore en het hoofd van de Intergovernmental Panel on Climate Change, dr. Rajendra Pachauri. Live vanuit het stadhuis van Oslo.