1 uit eten met iens

De Hoecksack

Heenvliet, Markt 9Telefoon (0181) 661 395Keuken open 12.00-21.00Gemiddelde prijs 3 gangen à la carte 33,50 euroCategorie: Zakelijk

De sfeer is warm en knus met veel hout, stenen muren, sfeervolle verlichting en een leuke openhaard. A la carte eten is hier vrij prijzig. Het maandmenu is dus zonder twijfel een aanrader. De Hoecksack biedt een perfecte combinatie tussen goed eten en een goede sfeer. De gastvrije bediening in handen van eigenaar Ruud Hoogendoorn maakt het helemaal af. Reserveer op tijd, want het zit zeker in het weekeinde bijna altijd vol.

Uitstekend | Perfect! Als vegetariër ben ik nooit zo verwend als bij de Hoecksack. Hier kreeg ik voor de verandering eens geen lauwe groentequiche of laatste restjes uit de pan: nee, een perfect opgemaakt, met liefde bereid bordje met heerlijkheden. Het eten is niet echt goedkoop, maar je hebt wel een prima avond. (08-10-2007 C. van G. te Rotterdam)

Uitstekend | Ik heb hier meerdere malen superlekker gegeten en gedronken. De Hoecksack blijft gewoon een topzaak voor een geslaagd avondje uit. (29-08-2007 R. J. te Spijkenisse)

Eet en recenseer mee op nrc.nl/iens