Film van de dag

Mary Poppins. Om het meezingen met deze uit de Disney-studio afkomstige, klassieke musical voor alle leeftijden te vergemakkelijken, hierbij de eerste helft van het lied Supercalifragilisticexpialidocious: Um diddle diddle diddle um diddle ay (2x). Supercalifragilisticexpialidocious! Even though the sound of it is something quite atrocious. If you say it loud enough you’ll always sound precocious. Supercalifragilisticexpialidocious! Um diddle diddle diddle um diddle ay (2x). Because I was afraid to speak when I was just a lad, my father gave me nose a tweak and told me I was bad. But then one day I learned a word that saved me aching nose. The biggest word I ever heard and this is how it goes: Oh, supercalifragilisticexpialidocious! Julie Andrews kreeg meteen een Oscar voor haar debuut als Londense gouvernante die kan toveren. Met Dick van Dyke als goedgemutste schoorsteenveger.(Robert Stevenson, 1964, VS), België 1, 14.55-17.10u.André Waardenburg