Winterwandeling

Winterwandeling Even een frisse neus halen in de duinen kan zondag 9 december in de Amsterdamse Waterleidingduinen, tijdens een wandeling georganiseerd door IVN Zuid-Kennemerland. De Waterleidingduinen zijn één van de grootste natuurlijke industriegebieden van ons land en in het gebied wordt veel aan natuurbeheer gedaan. Er groeien planten met tot de verbeelding sprekende namen als Kruidmos en Gaffeltandmos, Schapezuring en Parnassia. Reeën hebben er hun domein samen met vossen, vleermuizen, zandhagedissen, uilen en tapuiten. Vertrek: 13u bij ingang de Oase, Vogelenzangweg 21, Vogelenzang. Duur: 1,5 uur. Aanmelden niet nodig, deelname gratis. Inl 025-2414866 Nederland, Overveen, 11 mei 2001 Splitsing van twee wandelpaden in natuurgebied de Kennemerduinen. Landschap. Tweesprong Foto: Sijmen Hendriks/Hollandse Hoogte Hollandse Hoogte

Even een frisse neus halen in de duinen kan zondag 9 december in de Amsterdamse Waterleidingduinen, tijdens een wandeling georganiseerd door IVN Zuid-Kennemerland. De Waterleidingduinen zijn één van de grootste natuurlijke industriegebieden van ons land en in het gebied wordt veel aan natuurbeheer gedaan.

Er groeien planten met tot de verbeelding sprekende namen als Kruidmos en Gaffeltandmos, Schapezuring en Parnassia. Reeën hebben er hun domein samen met vossen, vleermuizen, zandhagedissen, uilen en tapuiten.

Vertrek: 13u bij ingang de Oase, Vogelenzangweg 21, Vogelenzang. Duur: 1,5 uur. Aanmelden niet nodig, deelname gratis. Inl 025-2414866