Wie weet het antwoord

Wie weet het antwoord Ik heb een paar vragen en ik weet het antwoord niet en mijn ouders ook niet. Als je het weet, wil je het dan naar de krant sturen, dan weet ik het ook. Nu komen mijn vragen: - Hoe hebben mensen namen voor woorden bedacht? - Hoe komt het dat mensen woorden hebben bedacht? - Welke mensen hebben woorden bedacht? - Waarom heet een aap een aap en waarom heten insecten insecten? Ik weet al dat mensen heel vroeger alleen met geluiden praatten. Maar ik wil weten hoe ze woorden hebben bedacht en wie dat hebben gedaan. Dat waren mijn vragen. Verzoek van Jeanine Krist, 6 jaar, uit Haarlem

Ik heb een paar vragen en ik weet het antwoord niet en mijn ouders ook niet. Als je het weet, wil je het dan naar de krant sturen, dan weet ik het ook. Nu komen mijn vragen:

- Hoe hebben mensen namen voor woorden bedacht?

- Hoe komt het dat mensen woorden hebben bedacht?

- Welke mensen hebben woorden bedacht?

- Waarom heet een aap een aap en waarom heten insecten insecten?

Ik weet al dat mensen heel vroeger alleen met geluiden praatten. Maar ik wil weten hoe ze woorden hebben bedacht en wie dat hebben gedaan. Dat waren mijn vragen.

Verzoek van Jeanine Krist, 6 jaar, uit Haarlem