tv nieuws en documentaires

tv nieuws en documentaires Welkom in Nederland Ned.2, 19.20-19.55u. Michiel van Erp (Pretpark Nederland) onderzoekt hoe autochtoon Nederland de integratie van allochtonen probeert te bevorderen. Naast reportages biedt ‘Welkom in Nederland’ ook adviezen en tips van ‘oude allochtonen’ aan nieuwkomers in ons land. Hoe ga je eigenlijk om met Hollanders?

Welkom in NederlandNed.2, 19.20-19.55u.

Michiel van Erp (Pretpark Nederland) onderzoekt hoe autochtoon Nederland de integratie van allochtonen probeert te bevorderen. Naast reportages biedt ‘Welkom in Nederland’ ook adviezen en tips van ‘oude allochtonen’ aan nieuwkomers in ons land. Hoe ga je eigenlijk om met Hollanders?

Danny’s ParadeNed.3, 17.00-17.20u.

De 14-jarige Danny Hoekzema uit Bovenkarspel wilde een speciale ‘16-min boot’ laten meevaren met de jaarlijkse Gay Parade. Het nieuws over deze boot zorgde in binnen- en buitenland voor ophef. Ondanks de kritiek zette Danny door en er kwam een boot. Een filmploeg volgde hem.