tv film

tv film The Witches (Nicolas Roeg, 1989) Net5, zondag, 20.30-22.10u. Anjelica Hustons hoofdrol van opperheks en Jim Hensons trukendoos zijn belangrijke troeven van deze smakelijke verfilming van Roald Dahls kinderboek. Met duivels plezier laat Roeg zien hoe de zeven jaar oude, in een muis veranderde Luke erin slaagt Engeland van heksen te bevrijden. THE WITCHES Angelica Huston foto SBS vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma foto vrij van rechten mits gebruikt ter illustratie van het programma Bij publicatie is de creditregel Foto SBS verplicht. Dit beeld mag niet worden opgeslagen en moet na gebruik vernietigd worden. This picture is for one time publication only, it may not be stored by no matter of means and must be destroyed after use. Creditline: Foto SBS is compulsory. SBS

The Witches (Nicolas Roeg, 1989)Net5, zondag, 20.30-22.10u.

Anjelica Hustons hoofdrol van opperheks en Jim Hensons trukendoos zijn belangrijke troeven van deze smakelijke verfilming van Roald Dahls kinderboek. Met duivels plezier laat Roeg zien hoe de zeven jaar oude, in een muis veranderde Luke erin slaagt Engeland van heksen te bevrijden.

A Streetcar Named Desire(Elia Kazan, 1951)België, zaterdag, 23.10-01.10u.

Fameuze verfilming van stuk van Tennessee Williams maakte ster van Marlon Brando. Zijn dierlijke Stanley Kowalski belaagt in New Orleans wanhopige schoonzuster Blanche DuBois (Vivian Leigh). Method acting ontmoet Brits maniërisme.