Sterrenkijkavond

Sterrenkijkavond Hoe ziet de Grote Beer eruit en waar staat de Poolster? Planetron Cinedome organiseert op zaterdag 8 december een sterrenkijkavond met een live-planetariumvoorstelling in het ruimtetheater over de sterrenhemel van die avond, een rondleiding naar de sterrenwacht en – bij helder weer - gelegenheid om zelf naar Saturnus te kijken door de grootste professionele telescoop van Nederland. Als het een bewolkte avond is, ziet het programma er anders uit, maar het blijft avondvullend. Bij binnenkomst krijgen kinderen een vragenformulier, waarmee een sterrenkijkmedaille kan worden verdiend. Sterrenkijkavond 8 dec 20u in het Planetron Cinedrome Drift 11b, Dwingeloo. Res 0521-593535 & www.planetron.nl

Hoe ziet de Grote Beer eruit en waar staat de Poolster? Planetron Cinedome organiseert op zaterdag 8 december een sterrenkijkavond met een live-planetariumvoorstelling in het ruimtetheater over de sterrenhemel van die avond, een rondleiding naar de sterrenwacht en – bij helder weer - gelegenheid om zelf naar Saturnus te kijken door de grootste professionele telescoop van Nederland. Als het een bewolkte avond is, ziet het programma er anders uit, maar het blijft avondvullend. Bij binnenkomst krijgen kinderen een vragenformulier, waarmee een sterrenkijkmedaille kan worden verdiend.

Sterrenkijkavond 8 dec 20u in het Planetron Cinedrome Drift 11b, Dwingeloo. Res 0521-593535 & www.planetron.nl