Spoorwegmuseum

Spoorwegmuseum Mijn neefje Sam en ik zijn samen met opa en oma naar het Spoorwegmuseum geweest. Wij hebben veel treinen gezien. Wij hebben ook een trein gezien waarin je wissels kon verzetten, en een andere trein waar je een film kon zien. Wij hebben ook een speciale posttrein gezien. Wij zijn ook in een spooktrein geweest. Wij hebben ook in een kleine Thalys gezeten. Dat was allemaal in Utrecht. Spoorwegnieuws van Corneel van der Schoot, 6 jaar, uit Eindhoven

Mijn neefje Sam en ik zijn samen met opa en oma naar het Spoorwegmuseum geweest. Wij hebben veel treinen gezien. Wij hebben ook een trein gezien waarin je wissels kon verzetten, en een andere trein waar je een film kon zien. Wij hebben ook een speciale posttrein gezien. Wij zijn ook in een spooktrein geweest. Wij hebben ook in een kleine Thalys gezeten. Dat was allemaal in Utrecht.

Spoorwegnieuws van Corneel van der Schoot, 6 jaar, uit Eindhoven